mandag 6. april 2009

DreadsFix

To wax or not to wax ?


For dreads fix
Dreads trenger mye kjærlighet og omtanke, og i en hektisk hverdag er det ikke alltid like lett å sette av tid til å stelle dine dyrebare locks. En av mange diskusjoner er hvorvidt man skal bruke voks eller ikke. Det er som med alt annet det som fungerer for deg , vil kanskje ikke funke like godt på noen andre. Jeg er selv en stor fan av "Dreads naturell" helt naturlige dreads uten voks, men går man for lenge uten å vokse de, eller tilføre dreadsa noe fuktighet blir de fort tørre, klumpete og danner en slags "S" form slikt som på bildene.

Det svært mange gjør feil er at de over vokser håret, slikt at det blir klissette og ekkelt. Dreads voks skal brukes i moderate mengder. I både starter dreads og modne dreads. En halv neglstr pr dreads. F.eks 1 -2 ganger hver 14 dag, til nye dreads . Til modne dreads en gang i blant for å tilføre håret fuktighet. I nettbutikken finner du info om alle produktene og veiledning til hvordan man skal bruke de. Bruker du opp voksen på 1mnd gjør du det helt feil! Voks som inneholder petroleum bør man holde seg unna, men Knottyboy sin naturlige bee voks er fin å bruke. I Salongen lager vi voks fra scratch av naturlig bee voks, hempseed olje og e vitaminer.

Er du litt fnurt for at vi lager våre egne voks? !

Vi har mange fuktighets givende naturlige dreads produkter i salongen.
Et lite tips for å få håret til dreade seg fortere er faktisk å vaske de. vask dreadsa hver 3-4 dag(husk å få de helt tørre, og rull ; ) . Helt rene dreads har en tendens til å tove seg fortere da det blir renset for svette, urenheter og naturlige oljer.

Etter Dreadsfix





Etter fix


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar